Vi utfører også sliping av betong. Sliping gjør man etter betongen er herdet.

Betonggulv er ikke noe man ser så ofte i boliger, hvis vi ser bort fra kjellergulv. Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha fram i dagen i et møblert hjem. Men det må ikke være slik. Et betonggulv kan være et alternativ til fliser, skifer og andre harde, gulv som er svært robuste og krever lite vedlikehold. Betong kan nemlig diamantslipes, og nye teknikker gir et svært elegant og moderne uttrykk. Slipte betongflater får vakker glans, har lang levetid og kan sammenlignes med fasader av slipt naturstein.

Også slipte betonggulv har etter hvert blitt mer og mer ettertraktet og kan oppleves i stadig flere bygg. Metoden gir et glansfullt, levende og svært slitesterkt gulv, der også betongens termiske egenskaper kan utnyttes som energisparende tiltak.

Sliping av betonggulv setter store krav til utførelsen av gulvstøpen. For å unngå uønsket oppsprekking av gulvflaten kreves det nøye forberedelser og planlegging. Det er viktig at gulvet er tilstrekkelig armert, og at bevegelsesfuger er korrekt plassert og er riktig utført. Betongen må proporsjoneres riktig.